El Pre-MICFootball de Banyoles escalfarà motors amb clubs de Hong Kong, Perú i els Estats Units

  El torneig es disputarà el dimarts 4 d’abril i comptarà amb la participació de 6 equips

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El Pre-MICFootball se celebrarà el proper dimarts 4 d’abril a l’Estadi Miquel Coromina i Morató de  Banyoles i servirà un any més per escalfar els motors de la 21a edició del torneig de futbol base MIC  Football (MIC-Mediterranean International Cup), que es disputarà a les comarques gironines del 4 al 9 d’abril  coincidint amb la Setmana Santa. La competició, de només un sol dia de durada, està formada per clubs de  categoria infantil (U14) que participaran al MICFootball i que fa dies que van arribar a la província per  preparar-se abans de l’estrena del torneig. Els dos conjunts amfitrions, Club Esportiu Banyoles i Atlètic  Club Banyoles, repetiran l’experiència dels últims anys i compartiran la jornada amb el Lee Man FC i  Kitchee SC de Hong Kong, el FC Beckett de Perú i el Los Ángeles Surf Soccer dels Estats Units

  Juanjo Rovira, director del torneig MICFootball, recorda que “la gent de Banyoles i tots els seus clubs  sempre han estat al costat del MIC, amb ganes de participar-hi com a seu, el que és una mica més  complicat per la distància. Però un any més estem contents per tenir una pinzellada del torneig amb aquest  Pre-MICFootball, que va molt bé per aquells equips que arriben uns dies abans. Així poden rodar i posar-se  a punt per a la competició”. 

   

  Una imatge de la final del Pre-MICFootball de l’any passat entre el CE Banyoles i el FC Central Los Ángeles. 

  L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s’ha mostrat satisfet de “poder formar part del MICFootball, un dels  grans esdeveniments esportius a les nostres comarques, amb aquest torneig previ que porta a la nostra  ciutat equips d’altres països a jugar contra els futbolistes de Banyoles”.  

   

  El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha subratllat també la importància  que “l’Atlètic Banyoles i el Club Esportiu Banyoles puguin participar en aquesta competició i els nostres  futbolistes tinguin l’oportunitat de jugar contra clubs de països com Perú, Canadà, Hong-Kong o Austràlia,  com ha passat d’altres anys, i d’aquesta manera veure d’altres formes d’entendre el futbol”. 

  Banyoles posarà a disposició l’Estadi Miquel Coromina i Morató i els partits de la primera fase, de 25 minuts  cadascun, es disputaran entre les 16:00 h i les 18:30 h. Els sis equips es dividiran en dos grups i la final es  jugarà a partir de les 19.45 h. Els primers enfrontaments seran CE Banyoles-Lee Man FC (16 h) i Atlètic  Banyoles-Kitchee SC (16.30 h).