El PP fa una valoració dels Pressupostos Generals de l’Estat 2018

    Jordi Roca, diputat del PP, destaca que “a nivell provincial seguim prioritzant infraestructures cabdals com el Corredor Mediterrani, el Port de Tarragona i Rodalies”

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El Diputat al Congrés del Partit Popular per Tarragona, Jordi Roca, ha afirmat avui, durant la roda de premsa de valoració dels Pressupostos Generals de l’Estat 2018, que “aquests són uns bons pressupostos que serveixen per acabar projectes i ajuden a les persones més vulnerables”. Roca ha afegit que “a la província de Tarragona, els comptes inclouen inversions per acabar el Corredor Mediterrani, finançament pels Jocs Mediterranis, bonificacions dels peatges per treure els camions de la N-340 i Rodalies, amb una partida de 28 milions d’euros, entre altres”.

    Jordi Roca ha explicat que “aquests pressupostos suposen un canvi, ja que augmentem la despesa i baixem els impostos, alhora que s’incrementa la recaptació per la creació d’ocupació”. El Diputat popular ha destacat que “el nostre objectiu és recuperar la classe mitjana, continuant amb la creació de llocs de treball i augmentant els salari mínim”. Així mateix, Roca ha destacat que “en la línia de complir els nostres compromisos, apugem les pensions més baixes i les retribucions dels funcionaris, així com també abordem l’equiparació salarial dels cossos policials”. “És important també l’aposta per les beques, amb una partida rècord de 1.500 milions d’euros”, ha afegit.

    A nivell provincial, el Diputat del PP ha recordat que “seguim prioritzant infraestructures cabdals, amb una partida de 12 milions d’euros pel tram Vandellós – Tarragona, 116 milions d’ADIF, 30 milions del Ministeri de Foment o 34 milions pel Port de Tarragona”. Jordi Roca ha afegit que “el Govern d’Espanya manté un any més el seu suport als Jocs Mediterranis i els pressupostos inclouen 3’75 milions d’euros, que porten la col·laboració total de l’Estat a la cita fins més enllà dels 15 milions d’euros”.