El “Posa’t la Gorra!” a Tarragona aquest any arriba a la setzena edició amb una festa 2.0

  L’objectiu principal de la campanya és sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Torna la festa “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park en solidaritat amb els infants i  adolescents amb càncer. Aquest any celebrem la setzena edició dedicant-la a l’únivers digital i a la revolució de les xarxes socials. Quan un infant o adolescent ha de passar temps
  hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal de connexió amb el món.

  El disseny de la gorra ha estat a càrrec de Desigual, que ha creat una gorra moderna i actual que ja s’ha convertit en un gran èxit. Com cada any, PortAventura Park ens obre les seves portes per celebrar la festa. A més a més de totes les atraccions, com cada any els visitants també podran gaudir dels tallers, sortejos i actuacions a La Plaça de la Xina. Enguany el presentador de la festa serà el periodista i escriptor Jair Domínguez, que actualment participa al programa “Està Passant” de TV3.

  L’objectiu principal de la campanya és sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. I també recaptar fons per mantenir i millorar: “La Casa dels Xuklis”, casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que venen a rebre el tractament als hospitals de referència, les instal·lacions i els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies que tant ho necessiten.