Portes obertes als monuments de Tarragona, el proper diumenge

    El Moll de Costa acollirà la prova final de la gimcana ‘Misteri als Museus’ organitzada per tots els museus de la ciutat

    En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, el diumenge 14 d’octubre els recintes del Museu d’Història de Tarragona faran jornada de portes obertes i podran visitar-se de manera gratuïta en l’horari habitual, des de les 9 del matí i fins a les 15h. Així, estaran oberts a visites l’Amfiteatre, el Fòrum de la Colònia, el Circ Romà, el Pretori i les Muralles.

    El mateix diumenge a les 12 del migdia, al Tinglado 4 del Moll de Costa es resoldrà el misteri final de la gimcana ‘Misteri als Museus’ organitzada per tots els museus de la ciutat. Es tracta d’una proposta educativa amb l’objectiu d’atraure públic jove per tal que coneguin els recintes històrics i expositius de la ciutat. Aquesta activitat, dissenyada per Auriga Serveis Culturals, hi participen el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Història de Tarragona, el Museu del Port de Tarragona, el Museu Diocesà de Tarragona, el Museu d’Art Modern, el Museu Bíblic Tarraconense i CaixaForum Tarragona.