La Policlínica Comarcal del Vendrell acull la jornada Mèdica-Preventiva per prevenir els problemas cardiovasculars a l’empresa

    Va tenir lloc ahir dilluns dia 27 de novembre a l’Auditori Dr. Isaac Contel, de la Policlínica Comarcal del Vendrell i va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer

    El passat dilluns dia 27 de novembre a l’Auditori Dr. Isaac Contel, de la Policlínica Comarcal del Vendrell va tenir lloc la Jornada Mèdica – Preventiva: “Com afecten i com prevenir els problemes cardiovasculars a l’empresa” de la mà de Policlínica Comarcal del Vendrell juntament amb la col·laboració de la Mútua Universal. La Jornada va ser inaugurada pel Sr. Martí Carnicer, Alcalde del Vendrell i per Cristina Contel, Presidenta de la Alianza de la Sanidad Privada Española i Vicepresidenta de la Unió Europea d’Hospitals Privats.

    La Jornada va comptar amb reconeguts experts en aquest tema com el Doctor Adolf Descalzi i el Dr. Trallero, qui van exposar la realitat de les malalties cardiovasculars al S.XXI i les seves conseqüències, així com les possibles intervencions de millora i abordatge des del punt de vista empresarial.

    Al llarg de la segona part de la Jornada, els participants van poder escoltar la experiència empresarial i les bones practiques adoptades per la empresa Messer Iberica de la mà del  Sr. Jaume Aguadé i a continuació el Sr. Pep Méndez va fer una  formació bàsica per a la utilització d’un DEA a tots els assistents a la Jornada i una demostració pràctica de l’ús d’aquest.

    Una sessió amb una gran participació que va finalitzar amb la voluntat per part d’empreses i treballadors d’invertir  en la prevenció dels factors de risc  i en l’aplicació d’hàbits saludables dels quals tots  han de ser partíceps.