Policlínic Simonet Reus renova les instal·lacions i ofereix serveis exclusius

  La clínica dental incorpora un prestigiós cirurgià maxil·lofacial, el Dr. Mario Mateos

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Policlínic Simonet Reus acaba d’inaugurar les noves instal·lacions de la clínica dental ubicada al mateix edifici que el centre mèdic (Carrer Salvador Espriu 5 de Reus) a 200 metres de la Plaça Prim. Amb l’estrena de les noves instal·lacions, la clínica es consolida amb una nova oferta de serveis exclusius, com la cirurgia maxil·lofacial. En aquest sentit, la novetat més important és la incorporació d’un prestigiós cirurgià maxil·lofacial, el Dr. Mario Mateos. La seva trajectòria professional l’ha portat a la pràctica de la seva especialitat en clíniques com Teknon i l’Hospital General de Catalunya, a més, ha estat professor a la facultat d’odontologia de la Universitat de Barcelona, com també va presidir la Sociedad Catalana de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial i en l’actualitat és membre de la Junta Directiva de la Sociedad Española de Cirugía Oral y Maxilofacial i del Fellow of European Board of Oral and Maxilofacial Surgery (EBOMS).

  Amb aquesta nova incorporació la clínica dental de Policlínic Simonet Reus es posiciona com una de les més capdavanteres de la comarca i aconsegueix consolidar un servei integral de salut bucodental per la població de Reus i rodalies. Poques són les clíniques dentals de la ciutat que disposen d’un cirurgià maxil·lofacial al seu quadre mèdic, i menys encara les que poden gaudir d’una autoritat com el Dr. Mario Mateos, en l’atenció i cirurgia en nens, adolescents i adults.

  En relació a aquesta especialitat, cal destacar que un cirurgià maxil·lofacial és l’especialista mèdic que realitza tractaments orals i facials mitjançant cirurgia. Un dolor en la mandíbula, tenir les dents apinyades, inflamació o infecció de la geniva que envolta el queixal i fins i tot el mal alè o un sabor desagradable a la boca són símptomes que el queixal del seny hauria de ser extret, i aquesta pràctica li pertoca al cirurgià maxil·lofacial. Poques són les persones que associen les limitacions d’obrir la boca o el dolor de mandíbula i cap amb demanar cita a un cirurgià maxil·lofacial. Aquests símptomes poden indicar bruxisme (“apretar” estrènyer inconscientment la mandíbula) i el seu tractament millora la qualitat de vida del pacient i prevé futurs problemes com el desgast de les dents.

  En el cas d’infants s’ha de procedir amb tècniques especials, tenint en compte que l’anatomia d’un nen i, fins i tot, la d’un adolescent és diferent de la d’una persona adulta, encara no està totalment desenvolupada la seva formació òssia ni els seus teixits tous. Un dels casos infantils més comuns és el tractament del fre lingual curt.

  Actualment grup Policlínic dóna servei a les poblacions de Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola, Rubí, i Reus, essent el grup d’atenció mèdica ambulatòria privada i mutual més gran de Catalunya.