La Policia Local de Roda de Berà recapta 600 euros contra el càncer infantil

  Ha estat a través a la campanya Escuts Solidaris, que funciona amb la venda d’un escut que combina la insígnia policial amb l’etiqueta #pelsvalents

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Policia Local de Roda de Berà es va sumar el passat mes de desembre a la campanya “Escuts solidaris”, una iniciativa que, amb la recaptació de fons, vol lluitar contra el càncer infantil i contribuir a la tasca d’investigació mèdica que duu a terme el Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona.

  La recaptació es fa a través de la venda d’uns escuts especials que combinen la insígnia de la policia, en aquest cas de la rodenca, amb l’etiqueta #pelsvalents, la qual identifica la lluita dels infants contra aquesta malaltia.

  Els escuts, de tela negra brodats amb fil daurat, encara es poden aconseguir, a un preu de 4 euros, a les dependències de la Policia Local, a l’Ajuntament i a la Biblioteca Municipal. Ja són moltes les persones que tenen el seu, gràcies al qual el cos policial va fer ahir una donació dels 600 euros recaptats fins al moment.

  A més a més, durant la Diada de Sant Jordi, totes aquelles persones que vulguin el seu escut podran comprar-lo a la paradeta d’intercanvi de llibres que la Biblioteca Municipal muntarà a la plaça de la Sardana.

  La campanya va estar impulsada inicialment per les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni, i van ser moltes, com la de Roda de Berà, que s’hi van voler sumar, com va ser el cas de Sitges, El Papiol, Cabrils, Santa Susanna, Lloret de Mar o Terrassa, entre moltes altres.