Policia Local de Mont-roig del Camp decomissa 3.800 objectes en operatius contra el top manta

  És el resultat dels operatius coordinats amb les Policies Locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i Mossos d’Esquadra

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Policia Local de Mont-roig del Camp ha destruït aquest dijous prop de 3.800 objectes falsificats que van confiscar-se en 8 operatius específics i altres actuacions ordinàries contra
  el top manta que es van realitzar durant la campanya de l’estiu passat bàsicament a la zona
  de Miami Platja, al seu passeig marítim i a la platja. Roba de marca, bosses, sabates esportives, ulleres, perfums, i objectes artesans són alguns dels productes que s’han destruït.

  A banda d’aquest material inventariat per la Policia Local, hi ha 2.000 objectes més que s’han requisat i que es destruiran més endavant.

  Aquest és el resultat de l’últim any en el que han desenvolupat operatius coordinats amb les
  Policies Locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, i Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, aquests comandaments ja han mantingut reunions per seguir treballant de manera conjunta durant aquesta temporada amb l’objectiu de mitigar el problema de la venda il·legal, segons va confirmar el sergent en cap de la Policia Local de Mont-roig del Camp, Antonio Pacheco.

  Cal recordar que recentment, el jurat dels “IV Galardones PRO-MuSICAE- AGEDI a las Policías Locales por la Protección de los Derechos de Propiedad Intelectual” ha reconegut la tasca que duu a terme aquest grup permanent de treball per intentar aturar el fenomen del top manta. El jurat valora aquesta iniciativa conjunta, “única en el seu gènere en l’àmbit nacional”. També destaca les reunions mantingudes entre els diferents cossos policials de Mont-roig del Camp, Vandellós/L’Hospitalet, Cambrils i els Mossos d’Esquadra durant més d’un any i mig en les que s’han dissenyat els operatius.