Peris (ERC): “L’objectiu del 21-D és reclamar la llibertat dels presos polítics”

    Peris és el cap de llista, Noemí Llauradó ocupa la segona posició de la candidatura dels republicans per Tarragona i, Lluís Salvadó, la tercera

    Esquerra Republicana – Catalunya  ha presentat aquest dimarts la candidatura de la demarcació de Tarragona per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. La llista, de tipus “cremallera”, està encapçalada per l’exdelegat del Govern a Tarragona i regidor de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris. La regidora de l’Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, n’ocupa la segona posició i l’exsecretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, la tercera. El cap de llista ha destacat que el principal objectiu d’aquestes eleccions és “aconseguir recuperar les institucions que estan segrestades per l’estat espanyol i per l’article 155 i, sobretot, reclamar la llibertat dels presos polítics”.

    Peris ha remarcat que són “un equip preparat i amb capacitat de governar” i ha continuat dient que volen incloure “mesures republicanes concretes per fer un país més just”. El cap de llista també ha afirmat que han fet “el millor projecte pel país i aconseguir fer un front comú per aconseguir una majoria representativa al Parlament” i ha complementat que s’ha de fer República, “desplegant i implementant totes les lleis que ens ha suspès el Tribunal Constitucional”.

    A més de Peris, Llauradó i Salvadó, els candidats són Irene Fornós (Catalunya Sí), Ferran Civit (Conca de Barberà), Raquel Sans (Tarragonès), Alfons Montserrat (Montsià), Teresa Vallverdú (Baix Penedès), Jean-Marc Segarra (Tarragonès), Aina Rovira (JERC), Jordi Gaseni (Baix Ebre), Montserrat Perelló (Ribera d’Ebre), Lluís Navarrete (Baix Penedès), Carme Folch (Priorat), Roger Heredia (Ribera d’Ebre), Neus Sanromà (Terra Alta), Jordi Fortuny (MES) i Camí Mendoza (Baix Camp).