El PDeCAT presenta 52 propostes per millorar el projecte de POUM

    Les aportacions contemplen millores en diversos camps, com el de la mobilitat

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El grup municipal del PDeCAT i Unió presentarà 52 propostes per millorar el projecte de Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) a la Comissió extraordinària de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat, que se celebra el proper dimecres 18 d’abril, prèvia al ple extraordinari del dia 25. Les aportacions del grup demòcrata contemplen millores en diversos camps, com el de la mobilitat, el del model comercial, la definició de les zones verdes o com afrontar l’envelliment del parc d’habitatge, entre altres.

    El president del grup, Toni Postius, ha expressat la seva voluntat de “negociar amb tots els grups municipals per aconseguir que el POUM sigui el màxim de transversal i consensuat possible”, sobretot perquè durant la fase de redacció del projecte “l’equip de govern no ha tingut aquesta actitud”. Postius defensa que el POUM ha de definir com serà la ciutat en els propers quinze anys i que el model ha de contenir les aportacions de tothom.

    Des de la presentació del projecte de POUM per part de l’equip de govern al mes de gener, Postius s’ha reunit amb diverses entitats, col·legis professionals, associacions de veïns i ciutadans per explicar el contingut del projecte i recollir les seves opinions i aportacions. Aquest procés ha permès completar les propostes definitives que es presenten a la comissió extraordinària.