Pau Ricomà proposa Laura Castel com a número 2 d’ERC

  La llista republicana s'aprovarà en assemblea el dijous 28 de març

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La senadora Laura Castel pren el relleu a la regidora Mònica Alabart i ocuparà el número 2 de la llista del candidat d’ERC a l’alcaldia de Tarragona, Pau Ricomà. Una proposta que passarà per l’aprovació de l’assemblea local d’ERC el dijous 28 de març . Ricomà explica que ‘la incorporació de Laura Castel a l’equip és una mostra clara de la voluntat que tenim de governar la ciutat de Tarragona, incorporant una persona treballadora, implicada, amb un currículum brillant i amb qui hem col·laborat des de fa molt temps’.

  El candidat d’ERC destaca que ‘Laura Castel ha estat durant els últims anys una extensió de la feina que hem fet des del grup municipal per defensar les necessitats i els interessos dels tarragonins a totes les institucions’. Alguns exemples d’aquesta feina conjunta són ‘les xarxes elèctriques tancades per la indústria, les infraestructures ferroviàries, els accessos a l’autovia A7 o les pantalles de protecció acústica’.

  Laura Castel ha manifestat en la seva presentació que ‘és un orgull formar part d’aquest equip amb qui he col·laborat activament els últims anys’. Castel explica que ‘la feina feta amb les xarxes tancades és il·lustrativa d’aquesta feina col·laborativa per aprofitar la presència d’ERC en totes les institucions i defensar els interessos de Tarragona i del territori. Va sortir del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament i l’hem portat al Congrés, al Senat i a les institucions europees’.

  Castel pren el relleu a la consellera Mònica Alabart que deixa l’ajuntament de Tarragona després de quatre anys per motius professionals. Alabart s’ha mostrat ‘molt contenta que sigui la Laura qui agafi el relleu’ i ha manifestat que ‘seguirà vinculada i treballant activament amb el partit, especialment amb Les Republicanes, un projecte que vam arrencar fa un any amb les dones d’ERC Tarragona’.

  El candidat Pau Ricomà avança que ‘des d’ERC apostem per una llista cremallera, diversa i representativa de la pluralitat de Tarragona’. Pel líder republicà ‘la candidatura d’ERC a Tarragona és la continuïtat d’un projecte sòlid, fort i amb ganes de governar la ciutat i impulsar el canvi que Tarragona necessita’.