Pas de gegant del Girona que s’allunya dels seus perseguidors en la seva lluita per l’ascens

Avatar photo

El partit ha tingut lloc avui a les 18.00 h al Nou Estadi Los Pajaritos

Avui diumenge 9 d’abril, s’ha disputat el partit del Girona Futbol Club contra el Club Deportivo Numancia a les 18.00 h al Nou Estadi Los Pajaritos. Es tracta de la 33a jornada de LaLiga 1,2,3. La victòria ha estat per l’equip visitant per 0-2.

En començar el partit, hi ha hagut diverses ocasions per ambdós equips, però han destacat les de l’equip visitant. En el minut 29, l’àrbitre ha tret la primera groga del partit al gironí Juanpe Ramírez. Tot seguit, hi ha hagut diversos xuts contundents per part dels dos equips, els quals han estat aturats pels porters, i s’ha acabat la primera part.

En iniciar-se la segona meitat, al minut 52, l’àrbitre ha tret una targeta groga a José Manuel Casado. Aleshores, al minut 54, ha esdevingut el primer gol per part del Girona gràcies al xut de falta de Pedro Alcalá. Al minut 58, l’àrbitre ha tret una altra groga per a Unai Medina i, al minut 69, ha tret una a Aday Benítez. En arribar al minut 90, l’àrbitre ha afegit 4 minuts de temps extra i, justament en el quart minut, ha tornat a marcar el Girona gràcies a un altre xut de Pedro Alcalá.

Així doncs, la victòria ha estat per a l’equip visitant amb un resultat de 0-2, el qual amplia a 8 punts el marge amb el tercer.