Pares del Lestonnac denuncien que els nens del col·legi juguen amb pilotes de goma que els policies nacionals els han regalat

    Fan públic el seu malestar per la presència a l’interior del col·legi de boles de goma que utilitzen els antiavalots estatals i que alguns dels alumnes han estat utilitzant per jugar dins l’escola

    Un grup de pares de primària del col·legi Lestonnac de Lleida han mostrat la seva indignació mitjançant un comunicat, en el qual consideren “prou greu” el comportament que tenen alguns membres de la Policia Nacional a les hores d’entrada i sortida al col·legi. Fan públic el seu malestar per la presència a l’interior del col·legi de boles de goma que utilitzen els antiavalots estatals i que alguns dels alumnes han estat utilitzant per jugar dins l’escola.

    En aquest sentit, els pares afirmen que alguns agents estatals que es troben a l’entrada del col·legi, al carrer Ensenyança, van regalar aquest material a almenys un alumne de primària. Quan el personal docent del centre es van assabentar de la presència d’aquestes pilotes de goma, les van requisar per, posteriorment, informar als pares i mares.

    Altrament, aquest grup de pares i mares es mostren indignats davant el fet que “un material prohibit a Catalunya des del 2014, on la policia nacional les va utilitzar en les càrregues efectuades a l’Escola Ramon Llull de Barcelona el passat 1 octubre, causant a un jove la pèrdua de visió en un ull per l’impacte d’una aquestes pilotes, hagi estat recentment i durant uns dies material de joc d’alguns dels nostres fills al col·legi”. Finalment, en el comunicat emès apunten a que aquests fets deriven de “la negligència d’uns policies de servei que es dediquen a regalar tan alegrement aquestes pilotes de goma als alumnes”.