EL Parc de Nadal de Tarragona queda inaugurat

  La consellera Ana Santos ha destacat que "es procura que les activitats siguin educatives"

  El Parc de Nadal de Tarragona s’ha inaugurat aquest matí amb la presència de la consellera Ana Santos, Elena Gavaldà, Roger Saperas juntament amb altres convidats i els centenars de visitants.

  El Parc de Nadal es situa al Recinte Firal del Palu de Congressos de Tarragona i acull més d’una trentena de tallers que es divideixen per zones segons la temàtica i després per activitats i edats. La consellera Ana Santos ha destacat que un dels objectius de les activitats és “conciliar i conscienciar a pares i fills d’alguns temes” per la qual cosa “es procura que les activitats siguin educatives”.

  En aquesta línia al Parc de Nadal es poden trobar des de matalassos inflables, tallers per pintar-se la cara, cuinar o crear les seves pròpies màscares, fins a tallers de ciència i tecnologia, activitats per aprendre quin és el cicle de l’aigua, o tallers per conèixer els drets dels infants o que són les injustícies. La Susana Silva porta el seu fill per primera vegada al Parc de Nadal, encara que ell és la segona vegada que ve, i afirma que li agraden molt les activitats escollides sobretot per l’aprenentatge que sostenen i anima als pares a portar als seus fills.

  Al centre de tots els tallers es troba un espai circular anomenada la “Plaça Sol” on es realitzaran diversos actes i activitats al llarg de l’obertura del Parc. Al Parc també hi trobem un escenari per acollir les diferents actuacions que es faran. Avui l’escenari s’ha estrenat amb l’actuació “Inventari de Contes” a càrrec de Joan Rionè.

  Avui les atraccions i activitats a l’aire lliure han quedat tancades per precaució per causa del fort temporal. El Parc de Nadal restarà obert fins al 4 de gener i Elena Gavaldà ha confessat que per al tancament del Parc tenen una sorpresa preparada amb una activitat molt especial.