Pachawa Sound substituirà Ítaca Band en els concerts de Festa Major programats per a aquesta nit

    L'Ajuntament es congratula d’haver trobat, malgrat la urgència de la situació, un grup de nivell per cobrir la indisposició mèdica dels Ítaca Band

    L’Ajuntament de l’Arboç comunica als veïns i veïnes que el concert d’Itaca Band, previst per aquesta matinada al camp de futbol antic en el marc de la Festa Major 2017, queda suspès de forma definitiva per raons mèdiques. El grup musical català ha traslladat avui dissabte a la tarda al consistori la seva impossibilitat de realitzar el concert per la indisponiblitat del líder de la banda, Albert Garcia.

    Davant d’aquest anunci d’última hora –aliè a la voluntat de l’Ajuntament- el consistori ha actuat ràpidament per donar resposta a aquest contratemps imprevist i oferir una alternativa de nivell. Així, l’Ajuntament ha programat en substitució del concert d’Ítaca Band l’actuació del grup Pachawa Sound, formació festiva que recentment ha actuat en diversos punts del continent europeu.

    Pachawa Sound actuarà avui dissabte a l’antic camp de futbol, a partir de la una de la matinada, juntament amb Porto Bello, DJ Ceba i Petafort Percussió en una emocionat nit de Festa Major que és previst que s’allargui fins ben entrada la matinada. Amb el canvi de programació, doncs, Porto Bello actuarà en el lloc d’Ítaca Band; mentre que Pachawa Sound ho farà en el lloc de Porto Bello.