Óscar Sánchez presenta la candidatura del PSC per a les eleccions del 26M a Constantí

  La sala Macià Martorell del Sindicat Agrícola de Constantí s’omplia ahir al vespre de veïns i veïnes en la presentació de la candidatura del partit dels socialistes a les eleccions municipals del 26 de maig, encapçalada per l’alcalde Óscar Sánchez.

  L’acte es va iniciar amb un emotiu minut de silenci en memòria de la companya i regidora de l’Ajuntament de Tarragona, Ana Santos.

  Acompanyats per Rosa Maria Ibarra, diputada al Parlament de Catalunya; Joan Ruiz, candidat per Tarragona a les eleccions generals del 28 d’abril; i Javi López, eurodiputat i candidat a la reelecció al Parlament Europeu, els quals van destacar la bona gestió a l’Ajuntament i van elogiar als membres d’una candidatura que traspassa les fronteres del partit, sent una llista representativa de tota la població de Constantí: “una llista paritària, integradora, plural, amb experiència i saba nova, en definitiva, un equip pensat per guanyar, per governar i assolir el màxim nivell de benestar per a tots els constantinencs i constantinenques”.

  L’alcalde i candidat a la reelecció va iniciar la seva intervenció fent públic el lema de la campanya Estimem Constantí. Fets, no paraules, “perquè Constantí ens mou a treballar amb il•lusió cada dia i els fets perquè són la nostra targeta de presentació i el nostre aval”.
  Va fer un balanç de la gestió duta a terme durant quatre anys al capdavant de l’Ajuntament, destacant com a trets principals l’atenció a les persones, l’educació, la formació i l’ocupació, el pla de millores de places i carrers i les polítiques socials. Posteriorment va remarcar la reducció de l’IBI residencial dut a terme durant aquest mandat, haver triplicat la inversió per habitant mantenint l’endeutament zero de l’Ajuntament, i les dades favorables que presenta l’atur al municipi.
  L’acte va concloure amb l’agraïment als assistents per la seva confiança i recolzament desitjant continuar al capdavant del consistori per garantir un futur millor al poble a tots els nivells, aprofitant els recursos per posar-los al servei de les necessitats reals dels veïns i veïnes de Constantí amb més benestar social i més inversions.