Operació oberta a Subirats que podria estar relacionada amb els atemptats

    La policia concentra els esforços en la captura de Younes Abouyaaqoub, considerat autor material de la massacre de les Rambles

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Els Mossos d’Esquadra mantenen a aquesta hora de la tarda una operació policial oberta a Subirats (Alt Penedès) que podria estar relacionada amb els atemptats de dijous passat a Barcelona i Cambrils. Cal recordar que els atacs han causat una quinzena de morts i més de cent ferits, dels quals encara n’hi ha en estat crític. La policia concentrava els esforços en les últimes hores en detenir Younes Abouyaaqoub, considerat autor material de la massacre de les Rambles. A banda d’Abouyaaqoub, hi ha quatre detinguts i almenys set persones mortes que es vinculen als atacs.

    L’incident a Subirats està obert des de les 16.38 h. L’operatiu policial implica serveis Arro, Tedax, Helix, Brimo, Mossos de Trànsit i USC. A les 16:59, els Mossos d’Esquadra lreben l’avís de presència persona sospitosa a Subirats i s’ha activat el dispositiu policial que aquesta hora continua en marxa.