Obren un expedient a l’Hospital de Bellvitge per aclarir el cas de la dona morta al Prat

    Algunes informacions apunten que la dona va ser tractada al centre d'una pallissa el juny passat però que no es va fer arribar el cas als jutjats

    El Departament de Salut ha obert un expedient per aclarir si l’Hospital de Bellvitge va informar d’uns maltractaments que la dona morta a mans de la seva parella al Prat aquest dilluns va sofrir l’estiu passat, presumptament pel mateix home. La cadena SER ha tingut accés a l’escrit mèdic i indica que el 24 de juny a les deu de la nit la dona va arribar a urgències en ambulància amb policontusions i un traumatisme al costat. El metge va indicar a l’informe que la dona, de 40 anys, havia explicat que havia patit una agressió domèstica, i que el marit l’havia empès i l’havia fet caure a terra. L’escrit de lesions redactat unes hores més tard indicava que tenia una costella trencada. L’informe, però, no va arribar al jutjat, indica la SER.
    Davant d’aquestes informacions, el Departament de Salut, a través de la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària, ha obert un expedient informatiu per aclarir el cas.

    Cal recordar que l’home va matar la dona i es va entregar després als Mossos d’Esquadra. L’autor de l’homicidi, un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, es va lliurar voluntàriament quan ja s’havia localitzat el cadàver de la dona amb signes de violència.

    No hi ha antecedents judicials de violència entre la parella ni cap denúncia, però la dona rebia atenció jurídica i psicològica des de l’estiu per part del Servei Municipal d’Informació i Atenció a les Dones, segons han explicat a l’ACN fonts municipals. També havia estat atesa pels serveis d’Acció Social i pels Mossos d’Esquadra.