Obre al trànsit l’accés al nucli urbà de Santa Oliva per la carretera TV-2128

    Encara es registraran restriccions i talls alternatius puntuals fins a la finalització total dels treballs

    Imatge de l'accés al nucli urbà de Santa Oliva. (Cedida)

    L’accés al nucli urbà de Santa Oliva a través de la carretera TV-2128 s’ha obert al trànsit aquest passat dimarts dia 12 de març, un cop ja encarada la darrera fase dels treballs. Aquests han comportat l’eixamplament del pont i de la calçada, la millora del traçat existent i la construcció de noves voreres en un dels costats. Tot i l’obertura d’aquesta via als usuaris, es registraran restriccions i talls alternatius puntuals fins a la finalització total dels treballs, al mes d’abril.

    Els treballs en aquesta carretera han comptat amb un pressupost de 660.830 €, a càrrec de la Diputació de Tarragona, titular de la via. Les obres es van iniciar l’octubre passat, i el 28 de gener següent van comportar el tall de la via i el desviament dels vehicles per un itinerari alternatiu per la N-340. La remodelació de la TV-2128 s’ha dut a terme en les dates previstes, i ha servit per adaptar aquesta infraestructura al volum de trànsit que registra i millorar les condicions de seguretat dels vehicles i vianants que hi circulen.

    La TV-2128 uneix el nucli de Santa Oliva amb la rotonda de la TP-2125, via que uneix el Vendrell amb Sant Jaume dels Domenys.