Obertes les inscripcions per a la segona edició de la Lliga de Futbol Sala del Baix Ebre

0
756
Circ Raluy Legacy 728×90

Ja estan obertes les inscripcions per a la segona edició de la lliga i copa de futbol sala del Baix Ebre.Aquestes competicions van ser una iniciativa d’alguns equips de diferents poblacions del Baix Ebre, ja que les lligues locals de futbol sala als pobles com Tortosa, Deltebre, Camarles, etc. es van anar deixant de fer per falta d’equips i organitzadors.

La primera edició que va començar l’any passat va arrencar amb molt bona participació, ja que es va poder fer una lliga amb 8 equips de diferents poblacions del Baix Ebre, dos de Tortosa, dos de Camarles, un de Remolins, un d’Aldover, un del Reguers i un de Paüls on va guanyar l’equip de futbol sala TM Tortosa.

Cal mencionar també que es va poder celebrar també la primera edició de la copa de futbol sala del Baix Ebre amb la col·laboració del consell comarcal del Baix Ebre amb els mateixos equips participants, on van arribar a la final els equips FS Dertochip i FS Toscà, amb aquest últim com a campió.

Aquesta segona edició ,es preveu que comenci la primera setmana d’Octubre i s’espera que la participació sigui encara superior.
‘És una bona manera perquè els pobles de les nostres terres tinguin futbol sala a la seva població cada 15 dies i així fomentar també aquest esport per les poblacions del Baix Ebre’ ens informa David Mauri,organitzador. Per més informació podeu clicar en aquest enllaç. 

FER UN COMENTARI