Obertes les inscripcions a la tercera jornada “A Reus Fem Comerç”

    L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l’Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, organitza el 18 d’octubre a La Llotja de Reus la tercera edició de la jornada “A Reus Fem Comerç”.

    En aquesta edició es farà una breu presentació de la campanya de tardor “Desitja’m. Compra’m a Reus” i posteriorment s’iniciarà la jornada, en forma d’espais de debat, moderats per experts del sector comercial de la Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat i dels Cicles Formatius de Grau Mig d’Activitats Comercials de l’Institut Baix Camp.

    La jornada és gratuïta i oberta a l’assistència de professionals i persones vinculades al sector comercial, així com al públic en general.

    L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre la situació actual del comerç a la ciutat de Reus i en el context global.

    L’acte començarà a les 13:30 h, a La Llotja de Reus (plaça del Prim) amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i seguidament es donarà la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i finalitzarà a les 17:00 h aproximadament.