Obertes les inscripcions per als nous cursos de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa

  Els cursos del tercer trimestre començaran a partir del 3 d'abril i estan oberts a tot el públic

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa enceta el proper 3 d’abril nous cursos amb una àmplia proposta formativa que s’estendrà fins al mes de juliol. La programació inclou formats diversos, des de jornades de dues a hores a cursos trimestrals, i una proposta formativa que integra nous llenguatges amb una presència destacada les noves pràctiques artístiques en l’era digital. Els cursos seran impartits per professionals externs i reconeguts en el seu camp artístic. Entre les noves propostes es troben els cursos Art i InternetPerformance i creació, o Art sonor i música visual. Al costat d’aquests, hi haurà cursos especialitzats sobre matèries i tècniques més clàssiques com Torn i ceràmicaDibuix, o Tallers d’art i gravat, entre d’altres.

  En total, la programació del tercer trimestre de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix 20 cursos diferents que comprenen tot el ventall de la creació artística amb una formació que s’adapta a les diferents necessitats de l’alumnat.

  Els cursos són oberts a tots els públics i l’únic requisit per poder inscriure’s és tenir més de 14 anys. Les inscripcions es poden fer on-line i també de manera presencial durant el període lectiu de l’Escola en aquest horari: de dilluns a divendres des de les 9 a les 13 hores i de les 15.30 a les 19.30 hores.

  Trobareu tota la informació sobre els horaris dels cursos, preus i la inscripció telemàtica al lloc web de l’Escola: www.dipta.cat/eadtortosa