Oberta la matrícula per als cursos del Servei Local de Català de Cambrils

  A partir d’aquest setembre els cursos seran trimestrals

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El Servei Local de Català de Cambrils (SLC)farà fins dimarts18 de setembre les inscripcions per als cursos de català, que començaran ja el 19 i 20 de setembre. L’horari per fer les matrícules i les proves de col•locació si cal és de 9.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.30 h.

  S’ofereixen tant cursos en línia amb el Parla.cat dels nivells I1, I2, I3, S1, S2, S3 i C2 (el nivell Superior), com cursos presencials de nivell Inicial, B1, B3, I2, I3, S3 i C2. Els horaris es poden consultar en aquest enllaç: https://bit.ly/2MFsyem

  La principal novetat d’enguany és que esdevindran trimestrals en comptes de quadrimestrals com fins ara. Això representarà d’una banda que seran una mica més intensius que fins ara, perquè es passaran de 3,5 h setmanals a 4 h, i que augmentaran a 4 cada any els períodes d’inscripció: al setembre, al desembre, al març i al juny.

  També permetrà seguir els 3 mòduls que conformen cada nivell oficial en un any acadèmic, si al setembre es programa el primer mòdul d’un curs, o fer-ne dos abans de la temporada turística, en què bona part de l’alumnat ha de deixar les classes per incorporar-se a feines estacionals.

  Més informació a www.cpnl.cat/reus, trucant al 977 79 26 88 o adreçant-se a la seva seu, a l’Ateneu Juvenil, d11 a 14 h.

  Certificats oficials
  Els cursos del català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

  Sobre el Consorci per a la Normalització Lingüística
  El Consorci per a la Normalització Lingüística és una institució pública dedicada a la formació i al foment de l’ús de la llengua en tots els contextosde la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l’ús de lallengua.
  El CPNL, integrat per la Generalitat de Catalunya i per diversos ens locals, compta actualment amb 22 centres de normalització lingüística en 146 punts de servei a tot el territori català.