Nova web que informa de l’activitat de Puigdemont i els consellers

    El "Govern legítim" ha creat un nou enllaç amb on l'última notícia que hi apareix és la decisió de la justícia belga de posposar fins al 4 de desembre la vista per l'extradició

    El “Govern legítim” de la Generalitat ha activat un web on informa, entre d’altres, de l’activitat del president Carles Puigdemont i dels consellers destituïts per l’executiu estatal i instal·lats a Brussel·les. El primer que apareix quan s’accedeix a l’adreça governlegitim.org és un escrit on es pot llegir: “Atesa la situació d’indefensió jurídica i institucional del Govern legítim de Catalunya davant l’agressivitat política i judicial de l’Estat espanyol, l’Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l’Oficina del Govern legítim de Catalunya, l’ens d’informació oficial del president, vicepresident i dels consellers del Govern sorgit democràticament de les urnes el 27 de setembre de 2015”.
    A banda hi apareixen els membres del “Govern legítim”, que inclou Puigdemont i els consellers Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Lluís Puig, però també la resta de l’executiu empresonat de manera preventiva per ordre de l’Audiència Nacional, el vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Raül Romeva, Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn.

    El web habilita una adreça de correu, suport@governlegitim.org, on tothom qui ho vulgui pot adreçar les mostres de suport als membres de l’executiu destituït. També n’habilita dues més per gestionar els contactes amb la premsa.

    Finalment hi ha un apartat de notícies on s’informa de l’activitat de Puigdemont i els consellers. L’última que hi apareix és la decisió de la justícia belga de posposar fins al 4 de desembre la vista on es determinarà si s’executa o no l’euroordre emesa per la justícia espanyola perquè Puigdemont i els quatre consellers que l’acompanyen siguin traslladats a Espanya, on se’ls investiga per delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics.