És notícia

Nova victòria amb bonus dels Voltors davant Senglars de Torroella

Avatar photo

L'equip tarragoní va jugar un partit de dues cares molt diferenciades.

Victòria amb bonus però amb regust amarg la que aquest dissabte va aconseguir el CR Tarragona. Davant dels Senglars de Torroella de Montgrí, l’equip tarragoní va jugar un partit de dues cares molt diferenciades. Mentre a la primera part no es va sentir còmode en cap moment, a la segona es va produir l’esperada reacció i l’obtenció de, fins i tot, el punt bonus ofensiu.

Va ser l’equip visitant el que va portar el ritme del joc i mantenir la possessió de la pilota durant el primer temps mitjançant el joc que sempre l’ha caracteritzat, transicions curtes, senzilles però molt segures liderades per una davantera amb el mateix pes que ofici. Tot i saber la forma de jugar de l’equip contrari i haver incidit en el plantejament de com atacar aquest tipus de joc durant els entrenaments realitzats al llarg de la setmana, els Voltors no van aplicar els sistemes adquirits, en defensa es van trobar a faltar placatges guanyadors que fessin recular els portadors de la pilota i van sobrar els nombrosos cops de càstig per no respectar la línia del fora de joc. El Torroella va saber aprofitar aquest domini inicial i va colpejar primer anotant un assaig després de llargues fases en curt per part de la seva davantera.

Semblava que, després d’aquest primer ensurt, el Tarragona reaccionava doncs, ràpidament, en una bona jugada de fixació i combinació col·lectiva, Joan Rojas assajava sense oposició i ajustava el marcador.

Res més lluny de la realitat, després d’un cop de càstig transformat per Marc Martorell, el partit va tornar pel mateix camí per on havia començat i els Senglars van anotar dos assajos més, l’últim de càstig per enfonsar un maul, abans del descans.

Amb el preocupant 8 – 19 començava el segon temps. La reacció des de la banqueta no es va fer esperar i es van produir diversos canvis que van aportar cames fresques i contundència en el joc, principalment, defensiu.

El resultat parcial d’aquest segon temps (33-0) demostra el domini total de l’equip local. La possessió de l’ovalada es va recuperar, els visitants van pagar l’esforç físic realitzat durant la primera part i els assajos de Xavi Beltran, Marc Martorell, Óscar Puyo (com no, ha mullat en tots els partits disputats de la present temporada) i Quim Culubret es vansucceir.

Tot i que, des del punt de vista del resultat, es va aconseguir l’objectiu (victòria + punt bonus), el joc de l’equip no va ser ni molt menys brillant. Aquest dissabte vinent els Voltors tindran l’oportunitat d’esvair els dubtes altra vegada davant dels seus seguidors (tornen a jugar com a locals) i pràcticament certificar la classificació cap a la Divisió d’Honor Catalana contra l’INEF Lleida, un dels equips més potents del grup.