Nova estratègia per robar cotxes als pàrquings dels supermercats

  Diversos individus intenten robar-te el cotxe, simulant una pèrdua d'una peça del vehicle

  El passat dissabte 24 d’octubre van intentar robar diversos cotxes a Santa Coloma de Farners. Aquests intents de robatoris es van dur a terme a diversos supermercats de la població i no es descarta que puguin seguir-ho provant per rodalies de La Selva.

   

  L’estratègia que fan servir els dos individus, un d’ells d’uns 25 anys aproximadament, i l’altra sense identificar, és la d’esperar en el pàrquing del supermercat mentre la possible víctima ho carrega tot en el cotxe. Quan la persona arranca el cotxe, un dels individus et dóna un cop molt fort a la part posterior del vehicle i fa que t’aturis de cop.

   

  Tal com ens fa saber la nostra testimoni, quan sents aquest cop sembla que t’hagis donat un cop contra un cotxe i pares el cotxe i baixes ràpidament per veure què ha succeït. En aquell moment apareix el lladre i et diu que se t’ha caigut una peça del vehicle al terra. L’estratègia és molt senzilla; fan que baixis del cotxe i t’apartis d’ell, col·locant un objecte (en aquest cas, unes ulleres de sol) al terra. 

   

  En aquell moment la víctima deixa el cotxe engegat i la porta oberta i l’altre individu s’endú el teu vehicle. En aquest cas, la testimoni va adonar-se’n que alguna cosa estranya estava passant; ja que va veure que, en el terra hi havia unes ulleres de sol i que el noi que l’estava atenent feia un gest, avisant a algú altre. En aquest moment, la noia va fugir de pressa i va poder avisar a la policia local de Santa Coloma.

   

  Des de la Policia Local no ens han pogut facilitar més informació al respecte, però és una situació que es va repetir en diverses ocasions en un mateix dia, segons la testimoni.