Nova edició del taller de ceràmica a l’Arboç

  Per facilitar que tothom pugui assistir-hi s’han programat sessions de matí o de tarda

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge del taller de ceràmica a l'Arboç. Foto: Aj. de l'Arboç

  Després de l’èxit de convocatòria i bona acceptació del taller de ceràmica organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç la passada primavera, el consistori reedita la iniciativa i presenta una nova edició del taller de ceràmica.

  Per facilitar que tothom pugui assistir-hi s’han programat sessions de matí o de tarda. Concretament, el taller podrà fer-se els el dijous de les 10 a les 12h o bé els dilluns de les 17.30 a les 19.30 h. El taller constarà de 8 sessions i començarà el dijous 11 d’octubre o el dilluns 15 d’octubre. El preu és de 15 € i les places son limitades.

  Durant el taller es treballaran diferents tècniques com els calats, els texturats, els modelats, el mishima o la planxa i les peces modelades pels participants seran cuites en un forn extern i retornades a cada alumne.

  Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l’Arboç.

  Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i finançada pel consistori i pel Departament de territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a través del Projecte d’Intervenció Integral al Nucli Antic, o Pla de Barris, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.