Nova convocatòria de l’Acredita’t a Torredembarra

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la façana de l'Ajuntament de Torredembarra.

  El Servei Municipal d’Orientació Laboral de Torredembarra informa que la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria de l’Acredita’t per a persones amb experiència laboral però sense cap reconeixement oficial que ho acrediti.

  S’hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d’experiència professional en algun dels 20 sectors que es convoquen: acció social, administració, biocides, compravenda, dependència i teleassistència, guia d’itineraris, higiene bucodental, hostaleria, instal·lacions elèctriques i automàtiques, lleure, magatzems, manteniment electromecànic, màrqueting, mecanització, neteja, perruqueria, procés químic, secretariat i atenció al client, taller electromecànic de vehicles i turisme.

  Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i presentar en els instituts, fins al 12 de febrer, la documentació justificativa dels requisits de participació. Aquesta documentació s’ha de presentar preferiblement de forma presencial al centre escollit en primera opció o, en tot cas, al registre dels serveis territorials d’Educació que corresponguin segons el centre escollit en primera opció, indicat a l’apartat Instituts i nombre de places.

  Per a més informació: Servei Municipal d’Orientació Laboral de Torredembarra (Punt d’Informació Acredita’t). Oficines de la Regidoria d’Acció Social (Av. de Lluís Companys, 55 1r). Tel. 977 13 15 79 ext. 2736. clubfeina@torredembarra.cat