Nova activitat familiar al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona

  Es tracta de tallers gratuïts on els participants interaccionen amb les obres del museu

  El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ofereix una nova activitat per realitzar en família. Descobrim el MAMT en família és una proposta educativa que convida als participants a descobrir un món d’empremtes, sons i fragilitats, interaccionant amb les obres del museu en companyia dels seus familiars.

  Es tracta de tallers de petit format on hi participen diversos grups familiars alhora i que cada dia tracten una temàtica diferent (empremtes, sons o fragilitats). A més d’apropar l’art i la col·lecció del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona a la ciutadania, aquesta activitat també té com a objectiu establir sinergies familiars entre els participants, proposant dinàmiques intergeneracionals i creant interacció entre adults i infants.

  Descobrim el MAMT en família es va estrenar el 13 d’octubre i ja se n’han programat altres 5 sessions alguns dissabtes a la tarda fins al 29 de desembre. Es tracta d’una activitat gratuïta, dissenyada i conduïda per Auriga Serveis Culturals. Les places són limitades i cal reservar prèviament al telèfon 977 23 50 32 o mitjançant el correu electrònic mamtpedagogic@dipta.cat .

  Properes sessions de l’activitat Descobreix el MAMT en família:

  Empremtes – 24 de novembre a les 18 hores

  Fragilitats – 27 d’octubre i 15 de desembre a les 18 hores

  Sons -10 de novembre i 29 de desembre a els 18 hores