Nou èxit esportiu del Vilarenc Aqua Calafell a Banyoles

  La propera cita esportiva serà el 20 de juliol al Triatló Infantil del Prat i el 27 del mateix més en el Aquatló Jove de Cunit

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge dels competidors del triatló de Banyoles. Foto: Cedida

  La secció de triatló del Vilarenc Aqua, va participar el dissabte 29 de juny al Triatló Infantil de Banyoles que es va celebrar a la capital del Pla d’Estany, aconseguint un nou èxit esportiu de la mà de tots els membres que van participar, destacant la primera posició absoluta de la Nayara Da Silva i la segona del seu germà Adrià, benjamí i prebenjami respectivament.

  En aquesta prova, van participar també amb excel·lents resultats, en Pol Giménez (benjamí), Mar Ortega (aleví), el Yannick Hagemann (aleví) i el Lucian Vovk (Aleví). La prova es va dur a terme íntegrament a la zona de bany del Club Natació Banyoles, el Parc de la Draga, i el carril bici del costat del Llac.

  També el diumenge 30 de juny, el club va participar en el II Aqua-Fastriatlon Jove, al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. En aquest Aquatló, van prendre part també amb una gran prestació dels alevins Oscar Mignorance i el Lucian Vovk, aquest últim va fer doblet de competicions, i els cadets, Carlota Caballero, Natalia Mignorance i Alejandro García.

  La propera cita esportiva serà el 20 de juliol al Triatló Infantil del Prat i el 27 del mateix més en el Aquatló Jove de Cunit.