Noemí Llauradó: “Aquest 10 de novembre enfortim la democràcia i la llibertat”

    La portaveu d’ERC Reus i vicealcaldessa de Reus fa una crida a votar en aquestes eleccions al Congrés del Diputats i al Senat

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    La portaveu d’ERC Reus i vicealcaldessa de Reu, Noemí Llauradó. Foto: Cedida
    Aquest diumenge, Noemí Llauradó ha fet una crida a les reusenques i reusencs a acudir “en massa a les urnes”. Llauradó ha afirmat que l’objectiu d’aquestes eleccions és “enfortir la democràcia i la llibertat” amb els vots de tota la ciutadania i “defensar els drets i llibertats fonamentals”.
    La republicana s’ha mostrat convençuda que els catalans tornaran a utilitzar “aquesta arma tan poderosa que tenim en democràcia: el vot”. A més, ha assegurat que els reusenques i reusencs “no fallaran” en unes eleccions tant importants per al país. Per la seva banda, el candidat núm.1 al Congrés, Jordi Salvador, ha destacat que: “Cada elecció és un plebiscit per això, més que mai, cridem a tota la ciutadania a votar. Estem en una situació excepcional i hem de votar, també, per totes les persones que estan pagant una sentència injusta i totes aquelles que són víctimes de la repressió. Que ningú es quedi a casa. Agafant unes paraules les paraules de Carme Forcadell: estem aquí per unes urnes, doncs fem que aquestes s’omplin de vots republicans”