NODE Garraf presenta el seu nou web

  L'acte va anar acompanyat d'una conferència del catedràtic en economia Josep Oliver Alonso

  Imatge de l'acte de NODE Garraf. Cedida

  L’Agència de Desenvolupament NODE Garraf acaba de presentar el nou espai web. L’estrena internètica es va acompanyar d’una ponència del Dr. Josep Oliver Alonso, que va afirmar que no estem a les portes d’una nova recessió.

  Jordi Corella, director creatiu de l’agència ADN Studio, va desvetllar la nova fesomia i els detalls tècnics del nou web de NODE Garraf, www.nodegarraf.cat

  El nou site de l’agència de desenvolupament econòmic està pensat com una eina d’informació i interrelació amb tots els públics de l’econosistema comarcal. A més, el web presenta novetats des del punt de vista dels sistemes de cerca i navegabilitat.

  La presentació ha tingut lloc aquest dimecres a l’auditori de Neàpolis, amb la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, com a amfitriona de l’acte.

  En el mateix programa els assistents van seguir la conferència del professor Josep Oliver Alonso, catedràtic emèrit d’Economia Aplicada (UAB). El Dr. Oliver va fer una exposició detallada dels indicadors econòmics més rellevants. Les conclusions el van portar a afirmar que ens trobem en un bon moment i que no s’albira cap cicle recessiu, malgrat que caldrà seguir les possibles afectacions del Brexit i les divergències entre les dues grans potències comercials del planeta.