Nerea Bassart escollida per cantar amb els Lax’n Busto

  La cantant ja ha estat vocalista anteriorment d'una banda de rock, com és el cas del grup vendrellenc "See You Monday"

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Els Lax’n’busto ja han escollit cantant per un dels temes del nou disc i és que la penedesenca Nerea Bassart ha estat seleccionada, després d’un complex procés de selecció.

  Els cantants interessats havien d’enviar vídeos versionant un tema, a escollir, de la mítica banda de rock català. La cantant penedesenca Nerea Bassart va versionar “Llença’t” acompanyada d’una guitarra acústica. Més tard es va fer una preselecció dels vídeos, per acabar escollint 4 finalistes que viurien l’experiència de fer una prova presencial conjuntament amb la banda. Tots els vídeos els podreu trobar al canal de Youtube dels Lax’n’Busto.

  Nerea Bassart és una cantautora de Sant Jaume dels Domenys amb un disc al mercat, “Lucid Dream” (2017), i un EP públicat més recentment, “Something in t’he Bone” (2018).

  La cantant ja ha estat vocalista anteriorment d’una banda de rock, com és el cas del grup vendrellenc “See You Monday”.

  Els seus últims treballs passen per col·laboracions en directe amb el percussionista Xavi Pomar, així com amb gravacions que es desmarquen del seu estil “rock acústic”. Aquest últim és el cas del single “Stay with You” (2018), un tema de tropical house produït per Skurly on Nerea Bassart hi posa la veu, i que ja acumula un gran nombre de visites al Youtube.