‘Nadal a ritme de jazz’ porta Apel·les Carod String Trio i Víctor Correa Vocal Quartet

    Els concerts organitzats per Cambrils la mar de jazz tindran lloc aquest diumenge 10 i el divendres 15 de desembre a la Sala M’Art

    Imatge d'Apel·les Carod String Trio

    Un cop finalitzada la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, Cambrils la mar de jazz ha preparat un petit cicle de dos concerts que porta per títol Nadal a ritme de jazz!! I que portarà els grups Apel·les Carod Sting Trio i Víctor Correa Vocal Quartet a la Sala M’Art de Cambrils els dies 10 i 15 de desembre.

    Apel·les Carod String Trio és una nova proposta del violinista cambrilenc Apel·les Carod, un trio format únicament per instruments de corda. Juntament amb el guitarrista Cristian Hernández i el contrabaixista Manel Fortià, interpreten composicions pròpies i arranjaments de música popular i del repertori jazzístic tenint sempre la improvisació com a eix. Això, combinat amb la sonoritat acústica característica dels instruments de corda, es tradueix en una música espontània, dinàmica i plena de matisos. El trio el podrem escoltar a la Sala M’Art el diumenge 10 de desembre a les 19.00h amb entrades al preu de 10 euros.

    El cicle continuarà amb el concert de Víctor Correa Vocal Quartet, grup liderat pel trombonista natural de Segovia però resident a Mèxic, que ha inclòs per segon any consecutiu la Sala M’Art de Cambrils en la seva gira nadalenca. Hi ha res millor que navegar amb saviesa pels camins de la tradició jazzística i, alhora, desviar-se pels viaranys de les formes més heterodoxes? És el que porta fent des de fa una pila d’anys el trombonista Víctor Correa, titular a la Barcelona Jazz Orquestra i a la Jamboree Big Latin Band i, a la vegada, militant del molt perifèric Cap Trío, o recuperador del Coltrane més volcànic. És un camaleó del jazz que porta anys treballant amb la cantant Mayte Alguacil en aquest fantàstic quartet per oferir-nos la màgia d’estàndards com “Time after Time” o “Taking a chance on love” i tants altres des d’una nova perspectiva. El concert tindrà lloc a la Sala M’art el divendres 15 de desembre a les 23.00 amb entrades al preu de 7 euros.