El Museu Arqueològic iniciarà un procés de reforma

  Abans de tancar. es realitzarà una jornada de portes obertes els dies 14 i 15

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Diumenge 15 d’abril serà el darrer dia que el Museu Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5) romandrà obert al públic abans d’iniciar el procés de reforma que ha de servir per adequar les seves instal·lacions i renovar la museografia, generant un nou discurs i una nova presentació de les col·leccions.

  El Museu s’integrarà en un nou espai de síntesi de la ciutat que unirà el Museu Arqueològic, la capçalera del Circ i el Pretori, responent a l’acord marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya per a la consolidació i promoció del patrimoni mundial de Tàrraco.

  Però el Museu Arqueològic no tanca. Dissabte 16 de juny s’inaugurarà al Tinglado 4 del Port de Tarragona l’exposició TARRACO / MNAT, que presentarà una síntesi de la història de la Tàrraco romana amb una selecció excepcional de la col·lecció del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT).

  Per poder gaudir de les darreres visites al museu actual, s’han organitzat unes jornades de portes obertes, el 14 i 15 d’abril, dins dels horaris habituals.