Mor un tècnic durant l’assaig de l’espectacle de l’Amfiteatre de Tarragona

  L'home va patir una aturada cardiorespiratòria

  Un tècnic de l’espectacle ‘Amfiteatrvm’, que se celebra algunes nits d’estiu a l’Amfiteatre de Tarragona, va morir d’una aturada cardíaca la nit d’aquest dimecres, 25 de juliol, mentre s’estava fent un assaig de l’actuació, que s’estrena aquest divendres. Segons ha confirmat l’Ajuntament de Tarragona, l’home, que és un tècnic que treballa en el muntatge de l’espectacle, va patir una aturada cardiorespiratòria.

  L’avís de la mort el va donar un altre home que va trobar el cos del tècnic sense vida i va avisar els serveis d’emergència, al voltant de dos quarts de dotze de la nit. Els Mossos d’Esquadra descarten que es tracti d’una mort violenta, i tot apunta que és un cas de mort natural, mentre s’esperen els resultats de l’autòpsia. Tot i així, Inspecció de Treball es troba investigant les possibles causes de la mort de l’home.

  ‘Amfiteatrvm’, l’espectacle nocturn que trasllada els espectadors a l’antiga Tàrraco
  Aquest divendres, 27 de juliol, estava previst que comencés l’edició d’aquest estiu de l’espectacle nocturn a l’Amfiteatre de Tarragona. És el segon any que ‘Amfiteatrvm’ anima les nits d’estiu, ja que l’any passat també es va fer amb el nom de Tarragona Història Viva. Enguany, el protagonista de l’espectacle és Lupus, un gladiador disposar a lluitar per restablir una injustícia i aconseguir la victòria. En aquest espectacle hi treballen més de 100 persones, de les quals una cinquantena seran dalt de l’escenari. A més, l’espectacle va acompanyat d’una projecció d’imatges a l’arena i en una gran pantalla, a més d’una banda sonora.

  L’espectacle es podrà veure tots els divendres i dissabtes des d’aquest 27 de juliol fins al 25 d’agost. L’entrada té un preu de 15 euros i l’espectacle va destinat al turisme familiar. A diferència de l’any passat, l’espectacle es farà divendres i dissabtes.