Mor l’exregidor de Creixell, Josep Maria Pascual Soler

  Pascual va formar part de la llista electoral del PP-UNITS PER CREIXELL i durant el mandat de l'alcalde Teo Fuster va assumir les regidories d'hisenda i esports

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Aquesta matinada ha mort Josep María Pascual Soler (+), regidor de Creixell que fou durant 4 anys, de l’any 2007 al 2011, amb mandat al govern municipal.
  Pascual, que ha mort als 84 anys d’edat, va formar part de la llista electoral del PP-UNITS PER CREIXELL i durant el mandat de l’alcalde Teo Fuster va assumir les regidories d’hisenda i esports.
  L’alcalde Jordi Llopart i tota la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell, expressem el nostre condol més sentit als seus familiars i amics per la seva pèrdua.
  Avui dimecres 30 de juny a partir de les 15h. hi haurà la Sala de Vetlla al Tanatori Municipal de Creixell i demà a les 10:30h. la Missa Exequial a l’Esglèsia Parroquial de Sant Jaume Apòstol de Creixell.
  Descansi en Pau.

  FOTO.- Imatge retrospectiva de la inauguració del nou Casal Municipal el 14 de novembre de 2010, amb el regidor Pascual a la dreta de la imatge, a la primera fila de la fotografia al costat de l’ex diputat Rafa Luna i l’exconseller Xavier Sabaté.