Mor el regidor de La Ràpita Carlos Sanchis

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El regidor d’Atenció a les Persones i Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Carlos Sanchis, ha mort aquest dimecres 22 d’agost als 58 anys, després d’una “llarga malaltia”, com expressen des de l’Ajuntament rapitenc. Sanchis era regidor des del 2015 per ICV-EUA-E i a les eleccions estatals del 2015 va ser el número 4 de la llista de Catalunya en Comú per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

    Iniciativa ha lamentat la mort del regidor amb una piulada a Twitter i el consistori també ha volgut fer arribar el seu condol a familiars i amics a través d’un comunicat en el qual agraeixen “la implicació Que Carlos Sanchis ha tingut des del primer moment en la gestió municipal així com en la tasca que ha dut a terme, al front de les regidories d’Atenció a les Persones i de Medi Ambient”.

    “Estem profundament consternats i tristos per la mort de Carlos Sanchis, que ha estat un excel·lent company i un bon servidor públic, i que en tot moment ens ha encomanat les seves ganes de tirar endavant els projectes amb els quals vam encetar aquesta legislatura compartida, al servei de tots els rapitencs i rapitenques i especialment de les persones més desafavorides. En nom de tot l’Ajuntament, agraeixo la seua tasca, també en l’àrea de Medi Ambient, la il·lusió que hi ha posat sempre, i sento una immensa pena sobretot per acomiadar l’amic Carlos”, ha afirmat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.