Montse Mínguez i Fèlix Larrosa, els únics candidats a les primàries del PSC de Lleida

    Per poder-les formalitzar, tenen fins dimecres per recollir l'aval de 92 militants de l'agrupació local del partit

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    L’alcaldessa en funcions de Lleida, Montse Mínguez, i el segon tinent d’alcalde de la Paeria i primer secretari del PSC de Lleida ciutat, Fèlix Larrosa, han presentat, tal com ja havien anunciat públicament, les respectives candidatures a les primàries que ha posat en marxa l’agrupació local del PSC de la capital del Segrià per escollir la persona que rellevarà Àngel Ros al capdavant de la Paeria i que, a la vegada, serà el candidat del partit en les eleccions municipals del 2019. El termini per presentar-se finalitzava a les 20 hores d’aquest dijous i, tal com s’esperava, les de Mínguez i Larrosa han estat les dues úniques candidatures que ha rebut el partit. Ambdós les han presentades aquest dijous. Per poder-les formalitzar i ser proclamats oficialment candidats a les primàries, Fèlix Larrosa i Montse Mínguez tenen fins dimecres vinent, 22 d’agost, per recollir 92 avals entre la militància, xifra que representa el suport d’un 25% dels militants locals de la formació (368).
    L’agrupació local del PSC té prevista pel dia 24 la celebració d’una assemblea en la qual s’escolliran els integrants de la mesa de les primàries i s’oficialitzarà la presentació dels candidats davant de la militància.
    El procés de primàries culminarà el dilluns 27d’agost quan els militants podran votar durant la jornada a la seu del partit pel candidat que prefereixin. L’horari de votacions serà de les 10 a les 14 hores, i de les 18 a 20 hores. Posteriorment, es donarà a conèixer el guanyador i, per tant, la persona que el grup local del PSC a l’Ajuntament de Lleida proposarà en el Ple extraordinari del dia 29 perquè sigui investida com a nou alcalde de la capital del Segrià, després de la renúncia d’Àngel Ros arran del seu nomenament com ambaixador d’Espanya a Andorra.