Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

L’espectacle “Perfectamente Im-perfectos” arriba a Castellar del Vallès

Avatar photo
Es tracta d’un xou d’stand up comedy a càrrec de vuit humoristes afectats per malalties cròniques

La Regidoria de Diversitat Funcional portarà a la Sala de Petit Format de l’Ateneu l’espectacle de monòlegs Perfectament Im-perfectos el dimarts 9 d’abril, amb motiu de la proximitat del Dia Mundial del Parkinson, que se celebra cada 11 d’abril.

La proposta, que tindrà lloc a les 19 hores a la Sala de Petit Format de l’Ateneu, és un xou d’stand up comedy que porten a terme vuit humoristes catalans afectats per malalties cròniques. Així, l’espectacle gira al voltant de patologies com el Parkinson, l’epilèpsia, la distròfia neuromuscular o els trastorns mentals i de l’estigma social que tenen associat, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquestes patologies per, precisament, trencar aquests estigmes i tabús.

La iniciativa també pretén ser un referent per a aquelles persones que estiguin en procés d’acceptar un nou diagnòstic, ja que és molt habitual que al principi es tendeixi a amagar la malaltia per por del rebuig.

Des que es va estrenar a finals de 2022, el projecte, que ha revolucionat l’escena de la comèdia alternativa de Barcelona, ha arribat a més d’un miler d’espectadors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Talarn posa en valor la solidaritat de la societat lleidatana amb els regants

Notícia següent

Parets dona compte de diferents mocions aprovades per junta en el ple ordinari

Notícies relacionades