El món del cavall torna a Les Peces

  El recorregut pel cas antic del nucli va arribar fins a l’església del Sagrat Cor on el mossèn Josep Maria Serra , va fer la tradicional benedicció dels animals

  Les Peces va acollir el passat diumenge una nova edició de la festa dels Tres Tombs. Aquest any ha arribat a la 17ena edició d’aquesta celebració, que organitza la dinàmica Associació de Tres Tombs local.

  La festa va començar amb un esmorzar de traginer on no hi va faltar botifarres, cansalada, i arengades amb el bon vi de la Cooperativa local. Cal al migdia, encapçalat per la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia de Reus i el carro amb la imatge del patró. Sant Antoni, es va engegar la comitiva que va acollir trenta-tres  carros de pagès i carruatges de passeig i quaranta-tres cavalls de sella  que van passejar pels carrers de les Peces.  En aquesta edició es van poder veure carros ben curiosos com un antic carro de transport de carn i també un que recollia la bassa domiciliària.

  El recorregut pel cas antic del nucli va arribar fins a l’església del Sagrat Cor on el mossèn Josep Maria Serra , va fer la tradicional benedicció dels animals.

  Els participants a la festa, apart de genets i carros locals, eren de diferents poblacions veïnes com la Bisbal del Penedès, Llorenç, Calafell, La Gornal, Valls, Vilanova i la Geltrú o Santa Perpètua de la Moguda

  La festa té el suport de l’ajuntament d’Albinyana i la Diputació de Tarragona. Enguany s’ha comptat també amb la col·laboració de l’ADF “Clot de Bou”, que han ajudat a les tasques de control i regulació del trànsit.