Miquel Pueyo valora les reunions amb PSC, Ciutadans i PP

  En les 3 reunions s'ha coincidit en subratllar la necessitat de millorar els sistemes de participació, així com de fer més curts i eficients els plens de l'Ajuntament

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Foto dels republicans Jordina Freixanet (número 2), Miquel Pueyo (candidat a l'alcaldia) i Jaume Rutllant (número 3) durant la roda de premsa. Foto: Marc Camón.

  Aquest matí, a la Paeria, el candidat d’ERC a l’alcaldia, Miquel Pueyo, ha fet una roda de premsa per valorar les reunions que ell i el seu equip han mantingut amb els grups municipals constitucionalistes: PSC, Ciutadans i PP. A l’acte hi han assistit els números 2 i 3 de la candidatura republicana; Jordina Freixanet i Jaume Rutllant.

  “El to en les tres converses ha estat d’una gran cortesia” ha dit Pueyo. Han parlat de qüestions del cartipàs municipal com les regidories, el funcionament del ple o els recursos dels quals disposaran els grups. Pel que fa a la reunió amb Xavier Palau, líder del Partit Popular, el proper paer en cap, ha destacat la insistència del popular en tirar endavant les investigacions relatives a la situació de l’empresa municipal d’urbanisme.

  De la reunió amb Fèlix Larrosa n’ha destacat la importància de mantenir un escenari de diàleg i en les 3 reunions s’ha coincidit en subratllar la necessitat de millorar els sistemes de participació, així com de fer més curts i eficients els plens de l’Ajuntament. També li ha demanat a l’alcalde sortint que sol·liciti els recursos per obrir una oficina d’atenció al temporer aquest any, de cara al començament de la campanya de la fruita.

  La número 2 de la llista, Jordina Freixanet, ha dit que estan en plenes negociacions amb els grups sobiranistes i treballant en les línies programàtiques. A efectes del cartipàs volen ser el màxim d’àgils possible, a fi que es pugui aprovar el més aviat millor. Per últim, ha dit que la investidura es produirà en el ple del pròxim dia 15.