Mínguez considera “infundades” les acusacions “d’alteracions i revaloritzacions improcedents“ en els comptes de l’Empresa Municipal d’Urbanisme

    Afirma que l’EMU està “en tot moment auditada" i que al desconèixer encara l’abast de la denúncia, “ens reservem les accions legals pertinents que puguem emprendre contra Postius i el seu grup municipal”

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La regidora del grup municipal del PSC a la Paeria, Montse Mínguez, considera “infundades” les acusacions presentades per el grup del PDeCAT referents a “alteracions i revaloritzacions improcedents“ en els comptes de l’Empresa Municipal d’Urbanisme. Afirma que l’EMU està “en tot moment auditada” i que es van reflectir els informes de revalorització dels solars corresponents als anys 2014, 2015 i 2016.

    La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida explica que aquests solars “estaven contemplats a cost de compra, amb les posteriors taxacions fetes a través de concurs públic” i que, a petició de l’oposició, es va reflectir en els comptes del 2015 i 2016 els impactes d’aquestes revaloritzacions. Considera improcedents les acusacions del portaveu del grup del PDeCAT a la Paeria, Toni Postius, “quan diu que s’han manipulat els comptes, ja que es va reflectir el que mostraven els informes de les noves taxacions dels solars, els quals, en ves d’estar contemplats a preu de cost es  va posar en valor de mercat”.

    En aquest sentit, Mínguez reitera que els comptes “estan auditats i qualsevol modificació ve suportada per les auditories, les quals tenen disponibles tots els consellers de l’empresa municipal d’Urbanisme i els regidors” de la corporació municipal. També explica que al desconèixer encara l’abast de la denúncia imposada per el grup del PDeCAT, “ens reservem les accions legals pertinents que puguem emprendre contra Postius i el seu grup municipal”, perquè entenen que “es vol malmetre la imatge de l’EMU”.