Mil participants se citen al IV Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Secció de Rítmica de l’Associació Esportiva Pare Manyanet, amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, organitza el IV Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, que té lloc el 12 d’octubre al Pavelló Olímpic Ciutat de Reus. Hi participaran un total de 960 gimnastes de 46 clubs i de 8 comunitats autònomes diferents. L’organització planteja aquesta edició com la consolidació d’una competició de referència en l’àmbit estatal, que combina l’activitat esportiva en un ambient lúdic. L’objectiu és oferir als gimnastes la possibilitat de realitzar el seu exercici fora de la pressió que suposen les competicions organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica i la Real Fedaración Española de Gimnasia.

  Com a novetat en l’edició d’enguany, s’ha incorporat una vessant solidaria amb la col·laboració amb la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundación Grünenthal del Dr. Jordi Miró «Borremos el dolor infantil».

  L’esdeveniment esportiu comptarà amb 5 tapissos, quatre per als entrenaments i el de la pista central. Les gimnastes i els assistents podran veure els resultats dels exercicis a les pantalles situades a peu de pista. Es compta amb una assistència aproximada de més de 3.000 persones.

  Les categories que hi participen són: conjunts de Copa Catalana nivells IV, V i VI, individuals Copa Base, conjunts Base i absolut i individual masculí.

  I el dia 13 d’octubre, Reus Esport i Lleure, La Federació Catalana de Gimnàstica i la Secció de rítmica del Pare Manyanet, organitza la 2a fase Copa Catalana Conjunts tardor nivells IV, V, VI i VIII al Pavelló Olímpic de Reus amb el que es comptarà amb la participació de 500 gimnastes aproximadament.