Metrovacesa presenta tota la documentació per obtenir la llicència per construir les Torres de la Llotja

    L’empresa constructora titular del solar annex a la Llotja també ha realitzat tots els pagaments establerts per dur a terme l’edificació

    L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, afirma que l’empresa constructora Metrovacesa va acabar ahir de presentar tota la documentació per obtenir la llicència que els permetrà construir les Torres de la Llotja. L’empresa també ha pagat les provisions i fiances corresponents i, per aquesta raó, Ros confirma que es seguirà endavant amb projecte de construcció de les Torres de La Llotja. Tot i així, no s’ha concretat el termini d’inici de les obres, ja que aquest depèn de la pròpia empresa Metrovacesa en base a la mida de l’obra. El paer en cap també remarca que aquest nou projecte “permetrà cohesionar urbanísticament l’entorn del Palau de Congressos- La Llotja”.

    L’empresa constructora Metrovacesa és la titular del solar annex a la Llotja i podrà començar a construir les dues edificacions, les quals tindran 21 plantes i acolliran entre 120 i 200 habitatges. Es calcula que aquesta construcció tindrà un impacte econòmic d’uns 30 milions d’euros i que es crearan un mínim de 500 llocs de treball durant les obres. Els arquitectes responsables del projecte són Patxi Mangado, Ramon Maria Puig i Ramon Sanabria i es preveu que les obres durin uns 3 anys. Es preveu que aquesta construcció tingui un impacte econòmic d’uns 30 milions d’euros i que crearà un mínim de 500 llocs de treball durant les obres.