Més d’un miler de persones ja han passat pels ‘Diumenges a Port Tarraco’

    El programa d'oci continua dos diumenges més, fins el proper dia 10 de juny, com escalfament del proper Port Tarraco Sunset Festival

    Més d’un miler de persones ja han participat en el programa lúdic ‘Diumenges a Port Tarraco’ a falta de dues sessions per concloure aquesta primera experiència d’entreteniment que serveix d’escalfament per al Port Tarraco Sunset Festival que arriba el proper mes de juliol amb 17 dies d’activitats durant tot l’estiu amb master class, arts escèniques (màgia, teatre, dansa …), música en directe i cinema a l’aire lliure. Tota la informació i material gràfic estarà disponible a la pàgina de Facebook: Port Tarraco Sunset Festival.

    A falta de dues sessions (rumba, amb Sergi de Vergüenza Ajena, el proper diumenge dia 3 de juny, i master class esportiva guiada per Viding Sant Jordi el diumenge 10 de juny), la prova pilot de fusionar els vermuts ‘temàtics’ amb altres sessions dedicades al ball i l’esport ha assolit l’objectiu de generar més vitalitat a l’espectacular espai marítim de Port Tarraco.

    ‘Diumenges a Port Tarraco’ s’integra en l’estratègia de la marina d’obrir les seves instal·lacions a la ciutadania i convertir-les en un dels espais d’oci de referència a la ciutat. El segell de la proposta és marcadament familiar, amb atenció molt especial a la diversió dels més petits, encara que sense oblidar a joves i adults. A més, l’aparcament és gratuït i totes les terrasses de la marina ofereixen degustacions i promocions a preus populars.