Més de 500 persones s’inscriuen per la caminada popular del dia Mundial de l’Aigua

  La caminada, que estrena el patrocini d’EMATSA, recorrerà diferents punts de la ruta de l’aigua de la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  550 persones participaran aquest diumenge, 19 de març, a la tradicional caminada popular que el Patronat Municipal d’Esports organitza al mes de març i que enguany, i per primera vegada, recorrerà alguns dels espais de la ciutat vinculats amb l’aigua, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua. La incorporació d’EMATSA com a coorganitzador ha permès que els participants no hagin hagut d’abonar cap import.

  L’èxit de participació ja és un fet, ja que a mitjans d’aquesta setmana es van omplir totes les places i es va reobrir la inscripció fins a arribar a 550 participants.

  La sortida es farà a les 9 h des de la plaça Verdaguer, punt d’inici i final d’un recorregut de gairebé 12 quilòmetres que, a través de camins que formen part de la ruta de l’aigua, passarà per punts com l’Oliva, el Pont del Diable i la llera del Francolí.

  Una trentena de voluntaris es distribuiran pel recorregut per actuar com a guies i atendre les necessitats dels caminants. En arribar a la plaça Verdaguer s’oferirà un avituallament amb queviures i refresc, a banda d’una motxilla com a obsequi. Ruzafa, Automatic Tarraco i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil també col·laborem amb la caminada.