Més de 300 alumnes als II Jocs Esportius de Cambrils

    L’activitat se celebrarà el divendres 8 de juny a les instal·lacions de la Pista d’Atletisme

    Els II Jocs Esportius de Cambrils escolars de Cambrils se celebrarà a les instal·lacions de la Pista d’Atletisme el divendres 8 de juny a partir de les 10 hores. En l’activitat hi participaran prop de 330 alumnes de cinquè de primària de les escoles públiques del municipi: Escola la Bòbila, Escola Guillem Fortuny, Escola Cambrils, Escola Joan Ardèvol, Escola Marinada i Escola Mas Clariana.

    L’activitat està organitzada conjuntament pels departaments d’activitat física de les escoles amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, que hi aporta diferents recursos materials i personals. Durant el matí els nens i nenes prendran part de les diferents activitats proposades. L’objectiu principal és que sigui una jornada lúdico-esportiva, on els alumnes puguin participar en la competició atlètica i compartir aquesta experiència amb altres escoles. La mascota del Tarragona 2018, el Tarracus, visitarà la pista d’atletisme per donar la benvinguda a tots els nens i nenes que hi participen.

    La iniciativa va néixer arran de la celebració dels XVIII Jocs del Mediterrani a la ciutat de Tarragona i municipis seu com Cambrils. L’organització dels Jocs va buscar cooperació arreu del territori i diverses escoles cambrilenques són centres col·laboradors.