Masboquera celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana

    La celebració s'allargarà de divendres a diumenge, del 17 al 19 de novembre

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    El poble de Masboquera, pertanyent al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, celebrarà la seva Festa Major, en honor de la seva patrona, Santa Isabel d’Hongria, “Santa Zabet”, del 17 al 19 de novembre.
    Per aquests dies, la Regidoria de Festes ha organitzat, amb la col·laboració del Club Esportiu de Masboquera, gairebé una vintena d’actes, tots gratuïts, i adreçats a tots els públics. El programa inclou: activitats infantils (una gimcana, inflables, globoflèxia, l’actuació del Mag Iñaki, karaoke familiar, i l’actuació dels Batukets de l’Hospitalet de l’Infant i Capgrossos de Vandellòs amb xocolatada popular), actes tradicionals com l’Homenatge a la gent Gran, la ballada de sardanes, l’aperitiu popular, el ball de Diables, la Santa Missa, els focs artificials de fi de festa; i altres propostes com la Nit de Monòleg amb Javi Benítez, el ball de nit, teatre, campionats de petanca i botifarra i tirada de bitlles.
    El programa complet de la festa es pot consultar a través del web de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.