Martín (PSC) considera que Cs ja ha inicat la seva estratègia precampanya

  El socialista es defensa davant les declaracions de Juan Carlos Sánchez (Cs) i sosté que des de Cs "estan disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir més vots"

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Davant les acusacions del grup municipal de Ciutadans (Cs), el portaveu del grup socialista, Andreu Martín, s’ha pronunciat en declaracions a La Ciutat. Segons el portaveu de la formació taronja, Juan Carlos Sánchez, l’acord entre el govern municipal i els socialistes, que es va fer públic aquest dimarts, seria l’inici d’un pacte de cara a les eleccions municipals de 2019, el que va descriure com “una futura sociovergència“. Martín s’ha defensat assegurant que les declaracions de Sánchez són “una mostra més del fracàs del partit en la seva gestió a l’oposició” i que es tractaria d’una “estratègia de vot útil de precampanya”, ja que “estan disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir més vots”. Així mateix, el socialista ha negat rotundament que el seu acord amb el govern sigui “cap mena de pacte de cara a les eleccions”.

  El socialista Martín ha descrit la reacció dels taronges com “un enuig perquè ha quedat en evidència” que no estan realitzant una bona gestió i les seves propostes no prosperen. Un exemple d’aquestes, com ha detallat el socialista, seria la venda de l’Estadi Municipal, per la qual aposta Cs, però que no es troba entre les opcions del govern. En aquest cas, el PSC, -així com el govern- també aposta per la concessió. En aquest sentit, Martín ha defensat que són capaços “de posar al servei de la ciutadania equipaments esportius en un breu període i sense haver de vendre instal·lacons municipals”. El socialista ha afegit, a més, que “els polilleugers i el pavelló del Molinet són d’urgència per a la ciutat”.

  “Pactar sobre el romanent no significa que no tinguem crítiques”

  Tot i això, Martín també ha apuntat que aquest acord amb el govern no significa que estiguin d’acord amb el romanent. Segons el portaveu socialista, “no hi ha argument perquè hi hagi estalvis en alguns aspectes”, com “totes les propostes de prestació de serveis socials, cultura…”. “Pactar sobre el romanent no significa que no tinguem crítiques”, ha pronunciat Martín, qui ha afegit que “s’hauria d’haver gastat”. El socialista ha assegurat que aquest serà un dels temes que debatran al ple del pròxim dilluns.